Monday, June 6, 2011

Blog PENGEMIS DUNIA bohsan ! thanks :)

bangun-bangun , buka blog . baca komen .


buka stats , ada sorang dua tiga orang empat orang . . . . . 


tengok traffic source , buka dari mana , lihat blog yang sudi letak aku di dalam blog mereka . lihat aku berada di bloglist yang mana . 


OH
WOW !
buka setiap blog yang ada bersama aku di dalam listnya , wow 2 ribu . wow 3 ribu . wow 11 ribu . WOW 27 RIBU . lastly , 636 sahaja . woi , sapa punya blog ni ?!!!?SESAT ! dalam list tu sume riban , dia je 36 je

cabai punya olang , blog pengemis memang la . pfffffttttt !


close sume window , SENYUM

TARIK SELIMUT , SAMBUNG TIDUR .
GOODNITE , EH SELAMAT PAGI
P/S :bukan 1 , bukan 2  , tapi lebih dari 5 . SIKIT , LOSER !
ku fikir kenapa aku berada dikalangan mereka
GAGAL menjawab
apapun ,thanks kalian hargai gua :) 



13 comments:

mizzkechique said...

erk....

zikeryhassan said...

tak kesah la berapa ramai pun. yang penting pembaca dan pengomen tegar untuk blog kau ada

PeNgEmiS dUniA said...

MK : hi mk

zikery : yela , aku xksh pon berape rmi . jus aku ckp diorang ltk aku dlm golongan beriban tu , bkn golongan picisan . tu je . ko xdpt tgkp pe aku ckp ;)

Shurazirah Sukhur said...

oh..saya seperti mahu terasa baca entry ni..huhuh

tapi papepun, blog awak best sebab tu saya letak awak dalam golongan blog list yang pertama :)

PeNgEmiS dUniA said...

hi shurazurah . hehe . xckp kat awk je . :P thanks lg skali

aQimie Ceplos said...

haha! tula. lame sgt ko g anymoon. ^^.

UNA budak BAEQ said...

tskk tssk sama lah . belog sya pon bohsan ! info tak de belog sampah .huhu . follwer ramai tak bermaksud blog best . follower sikit tp info best baru best :)

yad'z said...

nape ek letak blog fad? nape ek? nape ek? hahah.... sy pon tak de jawapan untuk itu.. =)

PeNgEmiS dUniA said...

qimie : nampak sgt ko xphm pe aku tulis atau ko xbaca . haha

una : eleh una, rendah diri lak , kalo x akanla orang follow una . nyampah ! :P

fatiah : sy pon same . haha

AesyaZealous said...

mane de bosan doh! meh aku promote blog ko ye !!

tulus sweet said...

tidur...

adwafarahin said...

lama sgt x hapdet kan,tu laa :(

Nini Hartini said...

yg follower sikit tu lah yg kdg2 sgt menghargai kita. yg dah ribu raban tu mana nak layan komen kita klu kita post kt blog dia. sekadar pandangan..

Heart In A Cage
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...