Sunday, June 5, 2011

kepada hero malaya . PENUMBUK DI DADA KAU , KAKI DI KEPALA KAU~


maaf , gamba sape ni ? wa amik dr google , g maki google
suatu hari , seorang blogger mengkritik seorang blogger wanita yang KONONnya comel , yang kononnya popular dengan kritikan yang hebat sehingga dikatakan menghina dengan gelaran pelacur blogger . dan kata yang mendalam itu membuatkan golongan yang diKATAkan professional datang menjadi hero2 malaya kerana blogger itu mengaibkan gadis itu , ada yang maki hamun macam orang meroyan kata pasal Islam tapi mencarut x tentu pasal , ada yang keluar hadis , ada yang keluar ayat Quran . dan ramai membuat entry dan post masing2 . dikatakan AIB dan sebagainya . 


lama2 cerita ini pudar , tapi sesekali akan mendapat kata2 sini dari seangkatan blogger yang mengkritik itu . 

lalu suatu hari , muncul seorang gadis yang tidak popular sebelum ini melakukan pengakuan tiada dara dan x kisah akan statusnya itu . dan akhirnya , seorang demi seorang mempopularkannya dengan post2 mereka mengutuk mengkeji gadis ini , yang lebih BAGUS apabila siap memberi link itu wanita itu kemudian dengan bangganya mendapat view hangat dari orang ramai dengan berjaya menghentam gadis itu ,dan mungkin baginya nasihat ,wallahualam .  dan antara yang melakukannya adalah hero2 malaya yang membackup wanita yang dikritik sebagai pelacur blogger .akhirnya sehingga masuk metro la wa cakap sama lu . jangan risau kes ni x aib . kan3 ?zzzZZzzzzz ..... THAT'S AWESOME ! 

dan kepada hero2 malaya tanah air , di sini saya ingin memberikan sekeping tiket di sebuah hotel selama mana anda mahu dengan keenakan hotel itu , sehari bagaikan 1000 tahun ! TAHNIAH .

jap2 , bukan itu sahaja , sekali dengan makan minum darah daging saudara anda skali ! 
TAHNIAH LAGI SEKALI

tangan penumbuk di dada kau , kaki di atas kepala  KAU ~

6 comments:

zikeryhassan said...

sinis sangat ayat kau. aku suka. ada banyak lagi isu dalam dunia blog ni

Nur Naimah Nashreen said...

hmm . mcm mcm isu skrg ni . belum masuk skali dgn kes artis tu . huru hara . ta sangke mcm ni

munira sajuti said...

gile laa, nak dekat 5kali aku bace blog ni untuk fahamkan betol2 situasi. dan akhernya aku paham. thumbs up,,!

PeNgEmiS dUniA said...

zikery : haha . sinis tapi aku nak tikam dalam2 punye . hee . byk sgt isu , tapi nak kene ckp susah la deme2 ni

naimah : dh mcm ape dh blog ni , pdhl femes kat blog je pon

munira : ko paham dh ke ? tahniah . haha

CikKaikazie said...

owh masuk metro eh?

*ting! mentol lampu*
ramailah lepas ni buat review topic2 panas pulak.

yad'z said...

LIKE .... tiket special tuh.. nikmat seribu tahun.. haha.. 4 thumbs up! #tiru munira. ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...