Friday, April 1, 2011

Ramai yang sudah x ada dara



Pada suatu , 2 orang rakan baik , Mad dan Pali lepak di kedai mamak sambil bersembang2 . 
isu yang disembangkan oleh 2 ekor mamat ni tentang pompuan hari ni ramai dah x ada dara .
Diorang pon citela pasal ramai jalan kenkang sebab dah pernah "buat" .


tiba2 tengah2 sembang , nampak perempuan seksi , pakai tube , pakai seluar pendek macam boxer . umur dia mungkin dalam lingkungan 25-35 .


Pali : hang tengok pompuan tu , aku rase dia dah 'men' lebih dari 5 kali tu , jalan kengkang semacam je mesti semalam kene lettew! 


Mad :hang ni memandai je , aku rase dia baru first time kena tu , kot semalam , malam pertama dia kot . 


Pali : skati hang je kan , jom p tanya , tu dia msuk toilet tu , t dia keluaq kita tanya . kalo aku betui , hang blanja aku makan nasi kandar beratur sok . kalo hang betui , aku blanja 
hang seoul garden 


Mad :hang gila ka ! kang kena maki sat g ! 


Pali :hang relax je , relax , biaq aku cakap leklok , bek2 punyer , jangan risau la . hehe


diorang pon setuju .  elok pompuan tu keluar , diorang terus pergi kat pompuan tu .


Pali , "hai awak . lawa la awak ari ni . nak tanya sket boleh ?tapi jangan marah tau "


Pompuan tu sambil buat muka xtenang tapi bangga dipuji , "emm , tanya la awak , nak tanya banyak pon bleh . hehe"


Pali , "kita professional la ya , xmo rahsia2 . awak dah penah 'men' bape kali dah ? lebih 5 kali kan ? ni bukan first time kan ? "


Pompuan tu mula rasa panas tapi try untuk cool sebab tergoda tengok Pali , " nape lak awak tanya camtu tiba2 lak ? "


si Mat dah cuak2 


Pali , "hehe , sebab saya tengok awak kengkang je jalan , tu saya tanya tu . hee . cepat la awak , terus terangla ngan saya , saya belanja awak makan nanti ." sambil kenyitkan mata sebelah .


Pompuan tu pon , "ohhhh!!! tu aku  asik nak kentut tadi pastu tetibe tercirit sket , tu aku kengkang tu masuk bilik air nak p basuh ! pungkoq hang sebab penah men  !!!"


"kedegang!" kene terajang kat kemaluan Pali , "PANG !!" bunyi pelempang untuk si Mat .


moral : jangan suka bruk sangka dan otak kotor .


KUANG KUANG KUANG !


P/S : xda kaitan ngan mati ke hidup . rekaan semata2 . Pali dalam cite ni bukan zulfadhli .PEACE !

17 comments:

NARDtheNERD said...

xkawen lagi anak dara laaa.
kolot kan aku?
haha.

Miss Ran said...

sebok ngn org lg..adoiyai

ain revival said...

hahah~
cess..igtkan cite betol..
halusinasi semata2~

Nurnadrah said...

hahah hampes..

zie~azharizalira'z said...

adeyhh~,mcm tu pon ade ea,,hehe,,=.=!

fathiahRAIHANA said...

aiseh . ingtkan cite betui . haha

AesyaZealous said...

PALI = zulfadhli !!! wahahaha

Sophie Al-yahya said...

tp mmg betul pun fakta tu. analisis dah dibuat. 99% daripada perempuan di sekolah menengah dah pernah main. Ouchh.

aQimie Ceplos said...

HAHAHA !! lawak la seh..
ade 1 kemungkinan lagi fad,.
dy jalan kengkang mungkin sebab pad dy penuh kot.. full tank. ahaha!

mizzkechique said...

haaa..tu la, suke pndng dan suke tafsir negatif je... cisss

amirah said...

hahaha..sempat gelak lagi pagi-pagi ni..btw,perempuan dan dara memang selalu disalingkaitkan. kononnya mcm2 cara nak tgk perempuan ni ada dara ke tak. lelaki dan teruna pulak mcm mana ye? hehehe.. soalan selingan je..:p

Zabedah Wahab said...

hahaha. ambik, punya la ganas pompuan tu jawab :D

PeNgEmiS dUniA said...

nard : hahaha . kalo cmtu lgi ramaila xde dara pasni sbb semua anggap dara sblm kawen

miss ran : tau xpe . haha

ain : maaflah ain , terhalusinasi jap . hahaha

nadrah : hampagas :P

zie : ade2 ! hee

aisyah : betul2 , tapi bukan aku la ni . haha

qimie : hahaha . sengal kau , aku ade gk terpikir nak wt cite cmtu , tp tkt kene maki ngn pompuan kang . muhahah

MK : tau xpe , ni nak gmbarkan org suke pk negatif ngn berburuk sgke . hehe

amira : nak tengok laki tu teruna x ? ntah , jawapan dia tengok fad . hahahaha :P

zabedah : ganas xganasla kalo tny cmtu .hahah

iza said...

oh da advanced eh skrg...ngan mad plak tu..xbole blah..hahaha

Embun Pagi said...

kesimpulan mmg susah nk cr yg dara skg ni...jgn kata kt bndar aje..kg2 nie pun belum tentu dara2...akk da da duduk both places..akk membesar kt bndar,dan now dok di luar bndar..akk tgk budak2 pompuan luar bndar ni pun sama jer laaa..pucuk pgkal iman.tp fakta la mmg susah nk dpt perempuan dara..bukan xada,ada rmai lg.tp rmai jugak yg dah xdara...

maaf : xtuju mana2 pihak..ini pandangn saya sahaja.

nadira shahid said...

hm, sgt teruk budak2 zaman sekarang ni.. tak boleh nak salahkan 1 pihak sahaja, yang penting, kite sama2 galas tanggungjawab sesama muslim.. harap2 masa hadapan, semua anak dara still lagi ade dara ;)

hadiee said...

patut la watak pompuan tu pelik. haha. nice3 btw. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...