Friday, December 31, 2010

Otak Suci VS Otak Berkarat Kotor


ok , x ada kaitan dengan yang bawah

Once upon a time , there have a baby and a barbie . tak , tak , bukan nak cite sal baby ke barbie ke babi ke , tapi cite sal benda lain . ikutilah kisah yang menyayat hati , cewah ! padahal cerita yang merepek lagi yang di merepekkan , ape fad cakap ntah .

Pada zaman moden di Magnolia Zambriwe di sebuah sekolah bernama High School Banjaran ,ada seorang cikgu ni dia mengajar pelajar tingkatan satu . cikgu ni memang hot , seksi muka ala ala luna maya , namanya Tuna Mala.

masalahnya sekarang dia ada problem dengan seorang anak muridnya . dia tanya anak muridnya itu , " Bambang , amende sebenonye masalah kamu ni ?". Bambang pon jawab , " masalahnye cikgu , keme ni pandei bebeno . kakak saya ada kat tingkatan tiga , padahal cikgu saya ni lagi cerodik dari dia ! saya rasa-rasalah cikgu , saya pon kena ada dekat tingkatan tiga jugak !"

Cikgu Tuna Mala ni pening bebeno , sebab waktu zaman ni boleh nak lompat sesuka hati macam dulu kita ada PTS tu , darjah 3 leh masuk darjah 5 ,tapi ni sekolah menengah pon boleh . cikgu pon bawakler dia mengadap pengetua kat pejabat , Cikgu Dato Seri Terkedua Rise Yatim Piatu.


Cikgu Tuna Mala pon suruh ler Bambang tunggu kat lua kejap . pastu dia terangla kat pengetua pasal masalah budak terencat lebih ni . guru beso ni pon bagi cadangan suruh dibuatnya untuk dia test . kalo dia boleh jawab semua soalan , dia boleh masuk tingkatan tiga , kalo idak , duduk la sampe ke tua tingkatan 1 tu dan cikgu Tuna Mala pon setuju .


Bambang pon dibawakla masuk ke dalam dan syarat pantang larang semua diterangkan dan dia setuju . maka bermulalah test IQ untuk Bambang .


Cikgu Rise Yatim Piatu: 240 x 4 ?

Bambang : 960

Cikgu Rise Yatim Piatu : 777 x 36 ?

Bambang : 27972


jadi dia telah melepasi apa yang budak tingkatan 3 perlu tahu . Cikgu Rise Yatim Piatu tengok muka Cikgu Tuna Mala dan cakap kat dia , " saya rasa Bambang boleh lompat parti , eh silap lompat masuk tingkatan 3 ."


Cikgu Tuna Mala seakan tidak berpuas ati menjawab , " emm , biar saya tanya soalan lak sebelum tu , tapi saya nak awak jawab dalam bahasa inggeris ."

Guru beso pon bersetuju dan samalah dengan bambang .


Cikgu Tuna Mala : Apa benda yang lembu ada 4 , saya ada 2 jer ?

Bambang : Legs , Cikgu .

Cikgu Tuna MAla : Apa benda yang dalam seluar kamu yang kamu ada , tapi saya x ada ?

Cikgu Rise Yatim Piatu yang tengah sedap minum kopi tersedak-sedak mendengo soalan cikgu itu .

Bambang memikir jap , pastu jawab , " Pocket "

Cikgu Tuna Mala : apa benda yang start dengan C dan last dengan T , bentuk dia adalah berbulu , bujur , sedap , dan ada air cam seakan-akan putih ?

Bambang : Coconut

Abis Cikgu Rise Yatim Piatu terbeliak biji mata !

Cikgu Tuna Mala : apa benda yang masuk keras dan pink tapi bila keluar dia lembik dan melekit ?

Bambang : Bumblegum

Cikgu Tuna Mala : okay , i'll ask some "who am I" sort of questions , i'll speak in English and same goes with you .

Bambang : okay

Cikgu Tuna Mala : you stick your poles inside me . you tie me down to get me up . I get wet before you do

Bambang : Tent

Cikgu Rise Yatim Piatu mula tidak keruan memikirkan sesuatu , mula tidak boleh duduk diam , bermcam-macam bermain di kepalanya .

Cikgu Tuna Mala : A finger goes in me . You fiddle with me when you're bored . The best man always has me first .

Cikgu Rise Yatim terkenal dengan kemiangannya mula membuka komputer , seolah melayan sesuatu .

Bambang : Wedding Ring

CIkgu Tuna Mala : I come in many sizes . when i'm not well , i drip . when you blow me , you feel good .

Bambang : Nose

CIkgu Tuna Mala : I have a stiff shaft . My tip penetrates . i come with a quiver .

Bambang : Arrow

Cikgu Tuna MAla : oklah , last question for you la , apa dia yang mula dengan f dan akhir dengan K yang dia ni memberi keseronokan ?

Bambang : firetruck

Cikgu Rise Yatim Piatu pon menarik nafas panjang , dan terus cakap , " saya ingat nak masukkan awak tingkatan 5 trus , tapi saya rasa kamu boleh masuk tingkatan 4 terus tapi sampai puberty baru leh masuk tingkatan 5 . dan sekarang kamu boleh keluar tinggal cikgu Tuna Mala sahaja .

Bambang pon keluar . selepas itu cikgu Tuna Mala tidak lagi dilihat di sekolah itu . dia dipindahkan ke sekolah Indonesia pula . bertahun selepas itu , keluarlah berita , pengetua merogol cikgu tanpa ketahui siapa, rupa-rupanya Cikgu Tuna Mala dirogol Cikgu Rise Yatim Piatu dan dinafikan oleh beliau . kesihan cikgu itu . dan masih tertanya-tanya hari ini , adakah Cikgu Rise Yatim Piatu yang dah jadi orang besa itu akan dihukum atau dipadamkan kes begitu sahaja .

17 comments:

nub said...

gahahahha,,,

krestif2!!

PeNgEmiS dUniA said...

krestif ? bkn kreatif ye ? haha

Zabedah Wahab said...

budak otak suci tu jugak menang. bahaha

PeNgEmiS dUniA said...

aah la . dah suci ,akn yg koto kot . hee

NUR NAZIEMI said...

HAHAHHAHAHHA. BONGOK GILA! AMBIK KAU AKU CAPSLOCK. HAHA

... said...

as salam..
adoi..

x_x"

eh.ni cerita etul ke? masa kat medan pun, ada dengar2.orang batak yang cerita.

silap ciktu tu la. gila.ada ke boleh dia tanya betul2 berhampiran dengan cikgu tu

PeNgEmiS dUniA said...

kimy : muahahaha . nampak sangat otak ko kotor kimy ! otak aku cm budak tu ! hahahak

... : haha . xla , ni ade terbace kt mane ntah dlu , pastu ditambah2 lagi bagi merepek2 , di malaykan sume .hehe

Cik Ira BamBam said...

kes akan dpadam begitu shj sbb cikgu rise yatim piatu tuh dah jd org besar..hakim dah mkn suap!!haha

ria said...

hahaha. . nice story. . kreatif meh. . :)

ria said...

hahaha. . nice story. . kreatif meh. . :)

azalia hjsalleh said...

sumpah kelakar gilosssssss
panjangnya entry , mau 3 hari 2 malam awak taip karangan nie

♥CIK SHA♥ said...

kui3..budak tu sangat bijak!

PeNgEmiS dUniA said...

cik ira : hahaha . tau xpe . yg suke suap hakim cm cikgu die la . tmbh mahkamah skang cm mahkamah kangaroo

ria : thanx ria :)

azalia : haha . xsmp 3 hari pon . :P

cik sha : aah , suci lagi dak tu

tulus sweet said...

macam manalah kalau soklan mcm ni kena test kat dak laki..;D

PeNgEmiS dUniA said...

hai , yang ni pnjg awak bace lak ye ;)
hahaha . laki tengok jenis orang gak r . haha

azs cute said...

klako.. and pndai gak Bambang tuh.. klu i la yg dpt soklan2 tuh....

PeNgEmiS dUniA said...

hahaha . kalo u dapat , u jawab cmne ? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...