Friday, January 21, 2011

Pose Slumber Laptop Contest




sori , follower still x dapat tengok muka fad yang penuh lagi , nanti bila2 fad tunjuk dari depan ok !



mula-mula fad ingat nak amik cuti tanpa gaji x nak update blog buat masa lama , tapi untuk tidak mengecewakan cik tulus , fad pon buat entry ni untuk join contest yang ditag tulus .
maafla ye , fad x rajin bergamba depan laptop . ni pon kira depan la gak kan2 ? hahaha . dia xcakap kena guna webcam nyer camera , so bantai jela . kalah menang , berserah pada Allah :)

jadi fad nak tag

p/s : ni xde kaitan dengan contest tau , pada follower yang rajin majin , jawab soalan fad ye , patut ke x fad behenti dari blog untuk jangka masa lama ? sapa sokong angkat antara kaki , kening , mulut , dahi , siku , lutut , bontot . lebih dari 10 jawab x sokong baru fad x behenti

10 comments:

dypwachaa said...

xpyh kot stop lame2....hihi...blog awk oke aper...byk info2 best..:))

CikKaikazie said...

knp nk quit blogging?jgn ah *merayu* best tau blog nih!

tulus sweet said...

fine...stoplah..kalau menang contest ni biar i wakil.hahah!

PeNgEmiS dUniA said...

fine , tulus suruh i benti . i benti betulla cm ni . huh !

tulus sweet said...

hahah!you tak ke hadiah?teddy bear kot!!hihihihihi!

PeNgEmiS dUniA said...

xnak pon , t KALAU i menang i wt contest lain plak , sape menang i bg teddy bear tu . hahahaha . bkn senang dapat teddy bear dr i . haaha

beeha ben said...

laptop dia..liverpool punye skin tuh..i punye man u..!! muahaha

PeNgEmiS dUniA said...

haha . ape brg man u ! :P

Fatin Athirah said...

tengs tag i! jgn lah benti..i angkat kening (gaya menggoda)..hahaha

PeNgEmiS dUniA said...

fatin : yela , disebabkan i dah tergode i xbehenti la . hahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...