Saturday, January 22, 2011

weh ! fad dah ada FAN PAGE FACEBOOK ! WAH !

Assalamualaikum
kalian2 rakan2 sahabat2 kawan2 peminat2 eh silap peminat xde , ni nak bagi tahu , fad dah ada fan page facebook wei ! haha . excited sebab baru nak buat . x up to date langsung en fad ni .
ah , apa fad kisah . janji fad dah ada gak ! pada yang teringin nak like , like la ye . ada kat tepi tu , lepas ni korang leh tengok fad menggila kat fb , kot rajin letak pic ke . pada x teringin tu , bagi gak teringin ye . eh , x adala . main2 jer . x ada paksaan . saja wat entry bengong2 je skang ni .
Mood untuk update entry2 menarik atau ada sebab belum muncul lagi .
harap maaf .

p/s : kalo nak fad update yang entry berisi yang macam x berisi , boleh isi petisyen bantahan ke sini . kalo x , xde la kot untuk jangka masa lama paling kurang 3 minggu , atau lebih 4 5 bulan kemudian


ok , tata titi tutu tete toto sport toto

14 comments:

yatie's EPISODE said...

cewah! dah ad fan page kat FB laa. gud luck ye! :D

PeNgEmiS dUniA said...

hee . thanks . like la skali ok ! hihi

nelly said...

da ada fan page ?
tahniah !
=)

PeNgEmiS dUniA said...

hehe . tingkayu . ada je fan page , org nk like xde pon . hahaha

tulus sweet said...

tolonglah jangan layan si pali ni....hahaha!

PeNgEmiS dUniA said...

tolongla layan si pali ni , tolonglah ! hahaha

miss fadhi said...

uit,
da ada fanpage!~
congrate+gud lapt!~

tulus sweet said...

oklah oklah..tolonglah layan si pali ni dengan kasih tanpa syg.haha!

ria said...

mcm2x la fad nie. .:)

PeNgEmiS dUniA said...

miss fadhi : thankssss hee . tp xde org nak like nyer . hehe

tulus : u xikhlas ! huh ! :P

ria : hehe . besela

BlueberrY CheesE said...

wahhhh. hebat. saya akan like2. hihiih

PeNgEmiS dUniA said...

hehe . like byk2 kali tau ! hihi

... said...

as salam..
wah..dah ada fan page :)
tahniah!
er..saya tak ada fb.jadi tak boleh support sekadar dari sini.adoi..

PeNgEmiS dUniA said...

... : huu .it's ok . support mne2 pon xpe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...