Saturday, February 19, 2011

Sambil Menderma , sambil Bershopping , sambil membaca , iklan HEARTBEAT



wah , fad dah ada iklan juga , berzaman dah sejak awal penubuhan tahun 2009 , fad xpernah lagi letak iklan ,hari ini akhirnya fad letak iklan dari heartbeat , bukan nuffnang , bukan butang .

fad buat entry buat niat nak cerita apa kelemahan nuffnangka ke heartbeat fad brapa laju ke , bukan . bukan . bukan .

kalau dulu fad malas letak sebab fikir traffic pon macam hampeh ada hati nak letak , hari ini tengok ada improvement sket , jadi fad pon buat juga lah .

niat fad untuk iklan ini , insyaAllah apabila sudah dicash out duit *itu pon kalo mau heartbeat cash out kat aku , insyaallah fad akan dermakan separuh daripada hasil fad dapat kepada golongan yang lebih memerlukan . kira kalau fad tau ada orang nak kena bedah perlu duit fad bagi , kalau orang tu orang susah fad bagi , kalau x ada sangat fad bagi kat masjid atau surau .

kira selepas ni , siapa yang click niat ikhlas , itu akan jadi sumbangan derma korang .

nanti ada orang tanya , ala fad sket sangat kot ko dapat , brape sen la sangat . ye , memang mungkin sket , tapi duit dicash out pon bila 50 inggit , kira separuh iaitu 25 fad bagi kat needy person . deme sangat memerlukan , contoh cam fad pernah cerita pasal bekas banduan minta derma , brape inggit la sangat , tapi dia kata banyak sangat sebab lebih dari seringgit empat .
bagi kita sikit , bagi diorang siapa yang tahu .

nanti mungkin ada orang kata ," ala fad macam aku xtau ko nak mintak belas kesian kat orang suruh click , macam la aku bodoh sangat " .
haa , itu terpulang pada diri masing2 nak kata fad ikhlas atau fad nak mintak belas kesian . fad dah pernah bagitahu , fad wujud di blog ni bukan atas niat nak cerita kehidupan fad macam , semalam saya bangun , mak masak nasi , saya pon makan , mak makan saya , saya pon mati , bukan , bukan sama sekali . saya bukan artis , jadi x ada sapa nak tau apa fad buat .

fad wujud atas sebab fad nak sampaikan message , fad nak sampaikan dakwah , macam sebelum ni fad pernah cakap . fad nak ramai di kalangan muda sedar tentang dunia masa kini , malaysia ni macam mana , itu tujuan fad . x adala nak cerita pasal , aku xpuas ati ngan si anu , dengan si faraj , x ada . fad niat ikhlas , berblogging dengan ada sebab tersendiri . fad berblogging bukan sebab nak buat duit ke apa , itu semua xpernah terlintas . kalau x, akan dah nak masuk 3 tahun fad berblogging , fad x letak iklan .

kalau rasa nak click , boleh click . fad x ada paksa , tapi itu atas sumbangan ikhlas korang . kalau fad tipu , fad xderma , fad berdosa , fad makan duit haram . fad xakan makan duit haram sampai bila2 insyaAllah . tekan dengan seikhlas hati dengan niat menderma kerana Allah

memandangkan fad dah meletak iklan heartbeat biar fad promote sket , dekat heartbeat ni , korang boleh dapat macam2 , korang boleh buat hadiah sendiri . kalau korang rasa nak buat hadiah sendiri , design sendiri , korang boleh pergi dekat Make Your Own Gifts Here .

kalau korang nak cari hadiah untuk annivessary korang ke , untuk wedding kawan2 korang ke , untuk birthday kawan2 anak2 adik2 abang2 korang ke , korang leh click dekat Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? . tapi kalau valentine ke apa , jangan click iklan fad , fad xnak dapat saham sebab korang ok .

jadi tunggu apa lagi , marilah kita membeli belah secara online dekat heartbeat ! sambil menderma , sambil shopping !

kepada sesiapa yang teringin nak buat juga heartbeat ni , ramai cakap boleh letak nuffnang dengan heartbeat skali gus , jangan risau . jadi nak pasang ? moh ler terus ke link kat bawah ni untuk mendaftar !


TERIMA KASIH KALAU KAMU SEMUA CLICK ! HANYA ALLAH DAPAT MEMBALAS JASA SEMUA :)

4 comments:

Nour Akmal said...

hye..
singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

aNnE said...

clicked . hehe

azizan4444 said...

bru je tahu psl hb ni..ptot la kt blog kawan2 yg lain ada je benda ni..bole thn masyuk jgk bnda ni.hehe..

PeNgEmiS dUniA said...

anne :thanks anne :D

azizan : masyuk ke ? cm xje . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...