Thursday, February 17, 2011

sedangkan budak kecil pandai melawan , inikan pula yang sudah berakal .

lepas fad republish entry yang fad tulis 2 tahun lepas , ramai yang nangis . fad mintak maaf sangat ya , x niat pon nak buat korang semua nangis ke apa , tapi itulah luahan dari hati fad sendiri yang fad harap jadi pengajaran kita bersama . kepada NIQ AFNAN , thanks sebab promote blog aku . bukan senang ada orang nak promote blog fad , kome2 pon pergi terjah blog dia plak , BEST ! Serius x rugie . kepada FIFIEY , Thanks juga wat fad famous jap kat blog fifiey , dengan fifiey nangisnya . sori tau .

ok dah , cukup untuk merepek , hari ini lepas fad baca link ni , fad gelak guling2 , kawan fad naik pelik apahal lak mamat ni kena sawan babi ke apa ! last2 terbitla cerita tahyul fad yang dah lama fad x buat cerita dongeng . terimalah . . .

Pada tahun 2030 , terdapat sebuah keluarga yang hidup agak mewah hasil dari memperoleh biasiswa seumur hidup walaupon agak pelik ketika itu bagaimana seorang mahasiswa yang ditendang dari universiti mampu memohon biasiswa dari perdana menteri sendiri tanpa perlu menggunakan mana2 orang tengah .

keluarga ini sudah dikurniakan seorang anak bernama katabeng ap bin katabod oh . suatu hari selepas balik dari sekolah , seorang anak bebual dengan si ayahnya , katabod oh . waktu ni pendidikan seks dah diperkenalkan dah , jadi noo wonder cerita kat bawah ni budak2 pon dah pandai .

katabeng ap : ayah2 , kawan beng cakap kan ayah bodoh

ayah : haa ? nape lak dia cakap camtu ?

katabeng ap : sebab dulu ayah pernah kena buang universiti

ayah : kan ayah dah cakap abah siap dapat biasiswa perdana menteri lagi , akan ayah bodoh lak kot

katabeng ap : tula , beng pon xtau la diorang , bengap sangat . tapi kan kenapa ayah kena paksa oral seks dulu ayah x gigit je anu dia ?!

ayah : haa , tu sebab ayah terlupa pakai gigi palsu ! tu sebab ayah xleh gigit ! ayah mana ada gigi ! *sambil tunjuk gigi emasnya

katabeng ap : laa , baru beng tau ayah x ada gigi dari muda ! tapi apahal beng baca cerita ayah sampai mani ayah ada terkeluar skali ? ? ? ayah terangsang ke ???

ayah : merepek ! tengok dahi ayah hitam , warak ni ! * xtahan malu

katabeng ap : bukan itu dulu ayah cite sebab arang ke ?

ayah : oh , hehe . aah lupa .

katabeng ap : ke ayah memang gay ?


ayah : gay kepala abah kau ! ! (*perkataan yg tulus xsuka) bukan gay , tapi bisex . kalo gay macam mane nak dapat kau !

katabeng ap : kepala ayah juga !

tanggggg kena penerajang ! !




11 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

bak singgit utk duit aer mata kuar . hikshiks.

*aaa kepala katabeng sungguh . pape jeh anak beranak nih .haha

PeNgEmiS dUniA said...

mak cek : haha , sape suh nanges ! nangs maknenye masih ada iman dalam hati ;)

hahaha , anak beranak tengin

darxniq said...

wahh..ada org wat penghargaan utk saye!!!...mekasih..

PeNgEmiS dUniA said...

haha . aku wat x sehebat kau pon

: JannahSuhaimi : said...

haha. . siot je bapaknya pon..!

zikeryhassan said...

kah kah kah. takde insurans punya mulot

Taste Of Life said...

hahahah...lawak btol..
bisex tak tahan tu =p

ria said...

cian si anak.. haha

ria said...

cian si anak.. haha

ima said...

haha.

susa jugak ade pendidikan seks nanti.huhu

PeNgEmiS dUniA said...

jannah :hahaha . ni bapak memang xbtul

zikery : insurans die lupe nak beli lagi tu . hahaha

taste of life : haha . lawak kotor :P

ria : anak bapak same je ! haha

ima : memang susah pon actually . huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...