Thursday, March 10, 2011

artis pujaan semua : anuar zain rela diperlakukan apa sahaja





"Anuar Zain begitu berbangga dan rela diperlakukan apa sahaja oleh peminatnya sempena Minggu Setiausaha. Dia akan mendapat pelukan, ciuman malah rabaan oleh peminatnya secara percuma dan ini menjadi kebanggaan Anuar.

"Memang benar peminat menyerbu, memeluk dan melakukan macam-macam apabila saya menghampiri mereka dalam persembahan tetapi perkara itu lebih disensasikan daripada kenyataan yang sebenar". Itu kata-kata Anuar.

Ramai yang tidak menyenangi itu semua tetapi Anuar tetap mempertahankannya dan dia boleh berkata "Acara begini hanya berlangsung setahun sekali dan sememangnya untuk meraikan para peminat daripada golongan setiausaha, jadi biarlah". Cantik lidak tidak bertulang berkata, main sembur aja!

Bayaran bagi menyaksikan(mencium dan memeluk) minggu setiausaha anjuran PNB DarbyPark ini dikenakan di antara RM450++ hingga RM550++ bagi setiap orang.

Anuar juga berkata ia tak keterlaluan. Oii...bagaimana lagi yang dikatakan kerterlaluan kalau itu tak keterlaluan. Punah!! Punah!!

Mungkin kaulah artis kebanggaan 1Malaysia. - tranungkite

Note: Sabda Rasulullah s.a.w, "Apabila umatku telah membuat 13 perkara, maka bala pasti akan turun ke atas mereka itu:
1) Apabila kekayaan negara hanya dimiliki oleh golongan tertentu sahaja.
2) Apabila amanah dijadikan sebagai sumber untuk memperolehi keuntungan.
3) Zakat dijadikan hutang.
4) Suami yang taat pada isteri.
5) Anak menderhakai ibu bapa, sedangkan ia baik dengan teman-temannya, dan menjauhkan diri dari ibu bapanya.
6) Suara-suara ditinggikan dalam masjid.
7) Seseorang dimuliakan kerana kejahatannya.
8) Arak diminum dimana-mana sahaja tanpa kawalan.
9) Ramai lelaki memakai sutera.
10) Artis-artis disanjung tinggi.
11) Orang yang paling hina di kalangan sesuatu kaum diangkat sebagai pemimpin.
12) Banyak jenis muzik dimainkan.
13) Dan generasi umat Islam kini menyalahkan umat Islam terdahulu"
- riwayat At-Tirdmizi.

sumber :bujang susah

alolololo comelnye anuar zain , alolololo manjenye makcik tu , SO SHWEET ! auww ! rasa nak bagi makan penerajang je 2 2 ! apa yang fad leh kata dekat sini , NAH AMIK KAU ARTIS KESAYANGAN KOME YANG DIPUJA YANG DISAYANGI ! patut boleh makan penerajang je orang macam ni .

12 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

alahai makcek . tolong lah jangan malukan golongan makcek bukan nenek nih . malu doe maluuuuu makk .

*dari lahir sampai skang mana penah minat kat pokcik nuar nih .lagu suma nak mendayu2 .hax

EDlinaaJohari said...

haritu baca paper anuar zain sound kan seketeri2 sume nie, behave! tp xtau laa...

tulus sweet said...

orang tua gatal!

PeNgEmiS dUniA said...

una : hahaha . malu makcek sorang ni . sabo jela . haha
oh , bukan una mnt ke ? hihi

edlinaa : oh yeke ? tapi dalam die suruh behave padahal bende dh jadi , die xde lak sound time dpn2 . artis2

tulus : u jeles xdpt hug die jugak kan ? :P

adwafarahin said...

haha sesat nieh!

gaung said...

ishhhh auntie2 nie tak takut mati lagi ke nie??suami menanti,bini rupa gini..ishhh

mizzkechique said...

humangaih..sanggup lak makcek2 tu peluk sakan...malu la..

(mak MK mcm tu x ek?? oh, x kot, dia xsuke artis)

cik aja said...

oh, anuar zain telah d noda! ahaha :D

... said...

as salam..

adoi,..semua nmi nafsu

=_="

apa nak jadi da makcik2 ni.. ish.
er..buata apa tunjuk muka?
kan ni mengaibkan makcik tu.
hm..
moga2 makcik2 sekalian tu diberikan hidayah oleh-Nya.
ameen..

PeNgEmiS dUniA said...

adwa : xsesat , kan artis skang disanjung . hehe

gaung : kalo dh dunia akhir zaman cmni la , bukan kene marh slp2 dibangga lagi ade


MK : mak awak xcmtu kot . sbb xmalula diorg peluk huhu

... : ni bukan kes aib , tapi utk kesedaran bersama . dan bukti kalo org ckp bende ni tipu . lgpon makck tu gatal letk muke kt utube sape suruh.
ameen

PeNgEmiS dUniA said...

adwa : xsesat , kan artis skang disanjung . hehe

gaung : kalo dh dunia akhir zaman cmni la , bukan kene marh slp2 dibangga lagi ade


MK : mak awak xcmtu kot . sbb xmalula diorg peluk huhu

... : ni bukan kes aib , tapi utk kesedaran bersama . dan bukti kalo org ckp bende ni tipu . lgpon makck tu gatal letk muke kt utube sape suruh.
ameen

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

eee..xsuka dgn anuar zain ni haaa!! geli2

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...