Wednesday, March 16, 2011

telefon bimbit salah satu punca lelaki mati pucuk

sila ke tekan link ni untuk berita lanjut dari kosmo




lepas ni ,

kalau awek tepon fad , fad akan jawab , " awak nak anak x ? kalau nak jangan call saya " (padahal alasan nak main game)

kalau mak call , fad akan jawab , " mak nak cucu x nanti ? kosmo cakap telefon leh mati pucuk " (padahal tengah kat luar merayau2 xnak kantoi)

kalau opah call , fad akan jawab , " opah nak cicit sulung dari mali x ? kalau nak jangan call lama2 , bahaya opah "

kalau kawan call , " wei , sorrylah , aku xnak mati pucuk , nanti bini aku menangis , jadi kena letak , bye " (padahal nak mengelak dia nak minta tolong)

kalau orang xkenal call , " harap maaf , no yang anda dail takut untuk mengangkat telefon dek kerana bimbang mati pucuk , terima kasih "

kuang kuang kuang

habis pasni nak letak telefon kat mana kalau bukan poket ? ? uwaaaakkk ! akan celah lubang ponggong kot ! uwaaaak ! saya x sanggup mati pucuk ! 

16 comments:

EDlinaaJohari said...

hahakk betol ka ni? nasib baik lina perempuan hahaa....

mizzkechique said...

gantung kt leher...buat ala2 loket..

aNNa maRdHiaH said...

owh macam tu ke? huhuhu ...
lawak la ..! hahaha .. berguling baca entry ni .anyway,follow u .nice entry.
suka sangat .

PeNgEmiS dUniA said...

lina : betulla kot dh msk paper . hehe . x aci , g tuka jantina cpt . hehe :P

MK : kang kene ragut plak lagi sush ! pastu bukan letk kt leher pon leh bahayakan jantung ke ?


anna : macam tula . thanks anna . nice to meet u :)

mizzkechique said...

klu xnk skt pape..jgn gn hp, gune je pblc fon...hehe

umairah said...

hahaha..
:p

eqbalzack said...

bro, jgn puji abg eq sgt. hehe...
abg eq blogger biasa je.

My MiRa said...

hahhahaha lucu fad.....lepas ni main surat2 jela tak yah main tepon nnti habis sume lelaki mati pucuk.hehehe

tyrachan said...

baru tau pg td sal mende nihkat radio..haha!pasni laki bwk handbag la..=p

shams said...

pnh tau pasal ni..
tapi samapi hati ke kamu nak jawab panggilan phone cmtu?
camne lau diorg call tu emergency kes?
how?

Noriz said...

ayoyoooo...

cik ungu said...

kejadah nak letak celah punggung plakk..


aku sudi membantu ape..

bagi jek fon ko kt aku..

AesyaZealous said...

jagelah pucuk anda oke. jgn kasi mati..kahkahkah

CikBulat said...

LOL. ok2. ppehal. memang ad kburukan jugak pd gals. btw, semput tengok ur name on my shoutbox. haha. engatkan someone that i knowed. LALALA~

CikBulat said...

sokae dear. CB xkesah. tapi utk mlm ni n esok CB bz la. esok nak kuo. xda umah. so.. nnti2 k :) klu nk cepat, Amin Zakaria~

zura said...

da bayak bace artikel ni kat majalah.. lepasni para lelaki kena buat kempen bakar telefon beramai-ramai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...