Monday, March 28, 2011

Contest BLOG PALING SIMPLE

ok , selepas ditag oleh adik qimie ceplos ni , atas menghargai qimie ni yang slalu datang blog fad , fad join . mana tau leh menang , leh gak wat makan2 . hee . tapi sebab qimie ni tengah sengkek katanya , fad dengan ini berniat ikhlas , kalau menang 50 , fad bagi dia separuh , fad separuh . ok qimie ?





S : SIMPLICITY
I : IS
M : MAKING
P : PALI
L : LOVE
E : EVERYONE

maksud benda aku reka ni ialah  simple itu memanipulasi pali menyintai semua orang . ok x ? 

syarat2 penyertaan fad dah penuhi . kalo nak tau lebih lanjut leh g link ni .
tarikh tutup 31 mac .

aku nak tag 
p/s : sumpah penat nak pk nak wat pekataan dari simple 

12 comments:

ria said...

wah ria di tag.. jap ag ria join k.. :)

aQimie Ceplos said...

hahahaa !! fad. rm25 je ?? gile kedekot! mane cukop dol.. HAHA! aku nk ferari sebijik ^^

zikeryhassan said...

all the best bro. taknak share ngan aku separuh gak ke?

PeNgEmiS dUniA said...

ria : ok ria . joinla :)

qimie : ko jangan smp aku xbagi 25 sen skali pon ! kang aku mng nangis ko kang !

zikery : ko mskla contest pape den tag aku . kalo aku mng , aku bg share kt ko gak .ok bro ?

aQimie Ceplos said...

HAHAHA !! 25sen aku ta eran.. aku xkire. aku nk ferari gak der ^^
tp aku rase. kalau ko menang lebih baik ko share dgn 515 folower ko.. ;)
lagi barakoh ^^

mizzkechique said...

adakah kamu mengetag saya?? hehe..mekaseh..


gud luck ya!!! ;)

azzey said...

All the best ye...:)

PeNgEmiS dUniA said...

qimie : aku br baik hati nak bgi ko , ko xnk xpe . xjadi gua bagi . hahaha*gaya cm konfirm mng je

MK : ye saya MK :)

azzey : thanks kak :)

yad'z said...

aku tanak separuh... nak semua.... ahahahah.....

PeNgEmiS dUniA said...

memang aku xkan bagi . hahahahha

aQimie Ceplos said...

xpe fad. kite konon2 je ko menang kan. HAHAHA !! tp serius la der. kalau menang. ko simpan la.. tu duit ko kot, aku appreciate gile intro ko kat atas tu.. trima kasih ^^. tp kalau ko x menang. aku x menang. kite cari pemenang tu. soh die kerat 3 50ringgit tu. hah! baru syok ^^!

PeNgEmiS dUniA said...

ok , aku tgh konon2 la ni ! hahaha . tapi aku pon serius kot ikhlas , ko xnak xpela , aku ok je^^ .
aku igt ko nak kerat orang tu !!! hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...