Thursday, March 3, 2011

THANKS Sophie Al-Yahya :D

Sophie Al-Yahya

entry ni sebagai tanda terima kasih fad dekat Sophie Al-Yahya sebab memilih fad sebagai pemenang kedua dalam contest dia . waau fad x tau apa yg wonderful sangat cerita fad , tapi dia rasa wonderful , ok la tu kan . sape nak baca leh buka link ni . walau no 2 , janji menang kan2 ? hadiah pon lumayan , tu wat muka xmalu join tu walau si sophie x ajak pon . hee .xpenah2 lagi menang contest tiba2 menang , apa lagi senyum macam kerang busuk la . :D


jadi dengan itu , fad menjemput semua memeriahkan si sophie nyer blog , fad xjemput pon memang dah meriah pon . dia ni famous blogger gak rasanya sebab dah follower beriban2 , xmcam fad la , sorang dua je follower . dia ni student uitm shah alam kalo xslp , pastu intructor untuk berenang muslimah ngan budak kecik . tapi fad nak blaja gak leh x sophie ? :P . blog dia best jugak , jadi sesape mau gi blog dia , sila klik bawah ok !


p/s : sophie ! fad bukan kaki bodek la ! xpuji sophie pape pon . saje je menggedik2 nak bagi menang :P

ok , tata

11 comments:

-ilhamArman- said...

congrate fad!... cewah! leh open table pasni.. keh3..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Tahniah...

=)

adwafarahin said...

hoho tahniah!

MAKCEK bukan NENEK said...

haha dah agak . cita yang hari tuh memang boleh menang .hehe'
tahniah tahniah
*err agak2 boleh share ? :D

AJ Joket said...

cewah nombor 2 tue..hehehe
tahniah2...dh bca entry 2...
bes2,,trharu la kalo sy jd mak n ayah kamu...hehehe

PeNgEmiS dUniA said...

ilham : haha . open table cmne , bukn beratus pon ade . haha

gadis kampung separa banda : thank2 :)

farahin : thanks :D

makcek memang dh leh aggak ye ? hebat gak nenek sorg ni :P . nak share hadiah ke share cite ? meh dtg sini meh ;)

AJ Joket : hee . thanks . rase2 kamu nangis x ?

aQimie Ceplos said...

fuuyooooo~ ^^, taniah matt, aku bace entry tu pon kalau ko jd anak aku,,
terharu aku ;)sejuk perut bini aku .. hehe. joke je.

Sophie Al-yahya said...

hahaha..thanks for this entry.
ala fad, sophie gurau je part bodek tu. janganlah amek hati..hihihi..

tunggu hadiah yaaa.. =B

btw, dah habis blajar laaa..=D

PeNgEmiS dUniA said...

qimi : hahaha . sejuk ape . aku anak derhaka gak kot .

sophie : ye , fad tau . sj je men2 :)
cpt2 , t dh pos gtau ye . tkt ilang lak . oh dh abis ye ? bru tau . heeh

AJ Joket said...

kalo sy jd mak awk of cz sy nangis..trharu kowt..hehehehe

tp kalo sy jd ayah awk,sy x nangis..sy cool..llaki ska control macho..heehe..tp deep inside mmg rsa trharu gler...

PeNgEmiS dUniA said...

oh , cmtu ye ? hahaha . cm lawak lak , laki pon secool mane pon ada thp gak , kdg2 ngs gk . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...