Thursday, March 24, 2011

Perkara yang laki buat kome xleh kaco

hari ni nak sembang pasal waktu bila lelaki buat benda ni , kome jangan kaco . kalau kaco pon buang masa , xdapat faedah . kome cakap ngan deme , baik cakap dengan tunggul .

1. ketika deme ni tengah nengok bola .
haa , yang ni fad la pantang skali , memang xsedo dunia dah , ada awek cun mana pon ajak sembang xlayan . cakap la sape pon , semua cakap , respond dia akan berlaku mungkin 20 saat , mungkin 20 minit kemudian . tu pon kalo sedo . tambah lagi liverpool lawan , minta maaf la ye :D
2. tengah baca surat kabo
ni slalu orang tue ler , baca macam xsedo diri . khusyuk mengalahkan semayang pon mau .tapi kalo orang muda , ni  kalo tengah baca berita sukan . yela , orang muda skarang kan suka baca macam jawi , stat dari blakang kalo baca paper , sebabnya baca sukan ^^
3. tengah tido 
haa , ni laki paling pantang skali . tido kalo bleh nak kalahkan bayi . kalo x matahari dah mencanak kat atas kepala tu , bukan lelaki zaman skarangla tu kalo xde wat pape . ada kawan fad dulu mase skola , siap waktu berbuka pon boleh steady je tido xberbuke , suruh amik makanan pon , tido lagi penting

4. tengok blue atau video lucah .(yang ni xde gambo , kang ade teransang mati aku nak jawab nanti !)
haa , ni bukan fad ye ! serius , fad xminat bebeno benda ni . tapi tengok ramai dak laki skang memang camtu . sampai orang lalu kat blakang pon xperasan .bak kata kawan fad , xnormal la kalo laki xtengok blue .  yela , harini kan menayang video lucah kan xsalah .

bak kata Khairy Jamaluddin ,Bangun tidur, tengok cerita seks. Tengok Buletin Utama, seks. BukaMalaysiakini, seks. Kita terlalu obses dengan seks. Saya harap perkara ini dapat diselesaikan cepat," katanya disambut ketawa kecil pemberita.


5. tengah men game (ok , ni tambah kemudian lepas akak embun pagi ingatkan , fad terlupe . hehe)
ni memang x dinafikan . kalo sape kol ke , pramugari kol ke , memang xdilayan . kadang sampai lebih 100 ++ miskol . hebat kan ? pastu karang keluar alasan tertidola apa la . memang kalo dah gila pes tu memang xleh nak kata apa (*_^)





19 comments:

tulus sweet said...

kalau nombor 3 tu i pun tak suka diganggu, huhu

Embun Pagi said...

kalau men game tak termasuk ke fadh?? husband akk...kalau dia da men game, sindrom down dia mmg mcm point fadh no1 and 2 tu haa.. (mmg skt hati klu ckp ms dia tgh men game,ckp skali xpenah dgr..pastu mesti kena ulang 3 4 kali..adehh) urghhh tensiooonn....huaaa

PeNgEmiS dUniA said...

tulus : u memang tulus . kaki tido ! :P

kak embun pagi : hahaha . tu yang bes tu . pas kang kemudian bile2 kate kita xpenah cakap ngan dia pasal bende tu . haha

Syuk Chen said...

http://syukchen.blogspot.com/2011/03/guys-towards-girls.html

Syuk Chen said...

http://syukchen.blogspot.com/2011/03/guys-towards-girls.html

ria said...

saya sokong yg pertama tu. .

azzey said...

tgh ngk bola mmg x leh di kaco..hu3..

mizzkechique said...

no. 4 tu mcm keji je...haha

aliarosli said...

hahhahhaha,sume tue tol
bab seks tue no komen
tak taw lak


er,yang men game,tengok bola ngan tido jangan kacaw
TAK SUKEEEEEE
rase cam nak bunuh je orang yang kacaw tue

time nga online pon tak suke dikacaw

syaz rini said...

yer2,, semua diatas bena2 belake..ahah..

syaz rini said...

yer2,, semua diatas bena2 belake..ahah..

ainraus said...

tersangat lah betul.

RIAN said...

kalo ada emegensi camne plak ? ntah2 call tu nak bgtw kematian ke. dah xsedar. h0hho,

Tasha said...

yang tidur u mmng lah teramat setuju. bkan kita tak boleh kacau. masalahnya di atak dengar langsung suara kita dalam tidur dia tu. nak kejut???haram~

PeNgEmiS dUniA said...

maria : yg len xsokong ? ;)

azzey : tau xpe . kaco tgk bola slpla . hehe

MK : memang keji , bkn mcm lagi dh . hehe

alia : oh pompuan pon cmt ye ? hehe . igt laki je :D

syaz : :) tingkayu

ain : tersangat ye ? cm melampau je . haha

rian : haa , yang tu memang nasibla . ikut pada setiap org die cmne . kalo fad , las2 angkt gk . tp lmbt sket. hehe

tasha : haha . itu tido mati namenye . leh tnm je tu . haha

Azmie said...

haha.. time tengah tdo.. berani la kacau!! dushhh...

PeNgEmiS dUniA said...

haha . kaco pon cm mau je bgn

SyedGraphiX said...

yess! aku setuju gila dgn part last last tu! HAHA. aku lah tu. slalu karang alasan! XD

PeNgEmiS dUniA said...

hahaha . samela kite !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...